Frankincense carterii Co2 extract 5ml

 16,99

*Verlicht gevoelens van rouw & verdriet zodat je deze beter kunt verwerken
*Voor een diepe meditatie en vertrouwen in het leven
*Geeft verlichting aan een vermoeid lichaam
*Heilzaam voor de rijpe, vermoeide huid
*Helpt je om weer vrijer te ademen als je last hebt van winterse kwaaltjes
*100% puur natuur

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorie:

Beschrijving

Wat is Frankincense Carterii CO2 Extract?
Frankincense Carterii CO2-se Extract heeft een heerlijk kalmerend aroma dat zware gevoelens helpt te verlichten. Ook de huid en gewrichten genieten van de heilzame eigenschappen van dit prachtige wierookextract.

Tijdens CO2 extractie blijven er meer werkzame stoffen behouden dan tijdens het maken van een essentiële olie via stoomdestillatie. Frankincense Carterii CO2-se Extract heeft daarom een sterkere werking dan de essentiële olie en de geur is meer natuurgetrouw: warm, dromerig en balsemachtig.

Voordelen
Bij meditatie, verdriet & rouw
Frankincense Carterii wordt in veel spirituele tradities gebruikt tijdens meditatieve oefeningen. Het aroma kalmeert en geeft rust, waardoor je weer terug bij jezelf komt en dieper in je meditatie kunt zakken. Deze spirituele geur wordt ook ingezet om zware emoties van rouw en verdriet te verlichten, zodat je ze makkelijker kunt doorvoelen en verwerken.

Voor een stralende huid
Dit CO2-se Extract is een krachtig ingrediënt in DIY verzorgingsproducten voor de rijpe, vermoeide huid. Frankincense verkwikt je huid en laat je gezicht weer stralen.

Bij een vermoeid lichaam
Voelt je lichaam vermoeid door ouderdom of omdat je even nét iets te ver bent gegaan? Meng een paar druppels Frankincense CO2-se Extract met een basisolie en geef jezelf een heerlijke massage. De olie heeft een kalmerende, smerende werking op het lichaam en brengt bovendien de geest tot rust.

Om vrij te ademen
Frankincense Carterii CO2 Extract kan je weer helpen vrij te ademen, zeker als je last hebt van winterse kwaaltjes. Het aroma draagt bij aan gezonde luchtwegen en is ideaal om te verdampen in de aroma diffuser tijdens de koude wintermaanden.

Hoe gebruik je het?
Verdamp 3 druppels Frankincense Carterii CO2-se Extract in je diffuser of verwerk in DIY verzorgingsproducten. Gebruik dit extract alleen op de huid na verdunning met een basisolie of wanneer het extract is verwerkt in een verzorgingsproduct.

Diffuser blend om vrij te ademen
Doe 2 druppels Frankincense Carterii CO2-se Extract, 2 druppels Eucalyptus Globulus Essentiële Olie, 1 druppel Rozemarijn Essentiële Olie, 1 druppel Tijm Essentiële Olie en 1 druppel Pepermunt Essentiële Olie in je diffuser. Verdamp gedurende de dag of tijdens het slapen.

Wat is er zo bijzonder aan?
De dromerige geur van Frankincense Carterii geeft je het gevoel dat je er niet alleen voor staat en dag je gedragen wordt door een hogere kracht. Geen wonder dat Frankincense al eeuwenlang gebruikt wordt door sjamanen, druïden en andere helers van oud.

Proefdiervrij
Vegan
Vrij van (synthetische) parfum
Vrij van ftalaten, parabenen, minerale oliën, nano-deeltjes, SLS, triclosan, talc, siliconen, aluminium, Bisfenolen (BPA), PEG’s, DEA, TEA, MEA

Gebruiksaanwijzing
Voor gebruik in aromadiffuser of voor de bereiding van cosmetica en verzorgingsproducten. Toevoegen aan oliefase. Aanbevolen dosering < 1%. Waarschuwingen Buiten bereik van kinderen houden. Zwanger, geef je borstvoeding of gebruik je medicatie? Overleg voor gebruik altijd met uw dokter. Vermijd de ogen en andere gevoelige plekjes. Niet bedoeld om in te nemen. Alleen verdund op de huid gebruiken. Ingrediënten Frankincense CO2-se Extract INCI Boswellia Carterii Extract

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Frankincense carterii Co2 extract 5ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.